Hans Hubers wint PK finale 2023

In oktober 2022 is men gestart met het spelen in twee poules van elk 19 deelnemers. De nummers 1 van beide poules maakten in de finale uit wie zich kampioen mag noemen van dit jaar. De beide nummers twee speelden voor de derde plaats.

In de kleine finale speelden Meeme Luth en Aad Zuiderwijk om de derde en vierde plaats. Al snel had Meeme een ruime voorsprong door mooie series van 6 , 9 en 12 op de tafel te leggen. Deze voorsprong was voor Aad niet meer goed te maken. Meeme won deze partij in 19 beurten met een gemiddelde van 2,78. 

De finale van het PK ging tussen de poulewinnaars Hans Hubers en Henk van Groningen.Hans opende met een serie van 14 waarmee de toon van de finale was gezet. Even leek het erop dat Henk bij kon blijven, maar door een serie in beurt 6 van 15 en in beurt 7 van 21 was het gedaan.

Hans Hubers won de partij in 25 beurten met een gemiddelde van 4,8. Een terechte kampioen die zijn titel van vorig jaar prolongeert. Aan het eind van de goed bezochte finaleronde reikte voorzitter Fred Vriesema de prijzen uit en sprak een dankwoord uit aan de organisatie van dit evenement wat in handen ligt bij Ap Bulters en Meeme Luth.